Zadnji teden za prijavo na konferenco

Datum: 11.09.2017 | Avtor: mag.Ana Mlekuž

Sporočamo vam, da se lahko le še do konca tega tedna (do petka, 15. septembera) kot slušatelji prijavite na 2. nacionalno znanstveno konferenco "Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju danes", ki bo potekala v ponedeljek, 25. septembra 2017, v prostorih ZRC SAZU (Novi trg 2, 1000 Ljubljana).

Prijavite se lahko TULE.

 

Vabimo vas, da si ogledate še spletno stran konference (konferenca.pei.si/), kjer najdete tudi več informacij o programu konference ter o vabljenih predavateljih. Letos bosta to:

- prof. Harvey Siegel (Ed.D., Harvard University) iz Univerze v Miamiju s predavanjem Should Teachers Aim for Student Belief?: The Case of Evolution (predavanje bo potekalo v angleščini) ter

- red. prof. dr. Mirjana Ule s Fakultete za družbene vede s predavanjem Izobraževanje je kot spakirati nahrbtnik in se odpraviti na pot – Razmerja med učitelji, starši in otroci in njihov vpliv na izobraževalne poteke in izbire v Sloveniji.

 

Kotizacija za udeležbo na konferenci znaša 50 EUR.

 

Več informacij o konferenci vam bo posredovala Ana Mlekuž na elektronskem naslovu ana.mlekuz@pei.si ali na telefonski številki 01 420 12 51.

 

Vljudno vabljeni k prijavi na konferenco!