Za doktorske študente_ke

K prijavi na 8. znanstveno konferenco »Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju: Izobraževanje učiteljic in učiteljev za raziskovalno učenje in poučevanje«, ki bo potekala 20. in 21. septembra 2023 v prostorih Pedagoške fakultete Univerze v  Kopru (Cankarjeva 5, 6000 Koper), posebej vabimo doktorske študente_ke, ki bi želeli_e v obliki posterja predstaviti svoje delo v okviru doktorskega študija.

Tako kot že nekaj let zapored tudi letos načrtujemo posebno sekcijo, ki bo namenjena doktorskim študentom_kam. Znotraj te sekcije bo najprej nagrajenec_ka, ki bo prejel_a priznanje za najboljše doktorsko delo na področju raziskovanja vzgoje in izobraževanja, nagrajeno doktorsko delo predstavil_a, po razpravi pa bo potekala predstavitev izbranih posterjev (več o prijavi za doktorske študente_ke lahko najdete TUKAJ).

Na konferenco se prijavite preko spletnega obrazca, prijava pa mora vsebovati:

  • Naslov
  • Ozadje in namen raziskave (od 150 – 200 besed)
  • Uporabljeno metodologijo (od 50 – 100 besed)
  • 5 ključnih besed
  • Uporabljeno literaturo (do 10 enot ključne literature).

 

Med vsemi prispelimi prijavami posterjev bomo izbrali do 10 posterjev, ki bodo predstavljeni na konferenci. Izbrani_e avtorji_ce posterjev bodo oproščeni_e plačila kotizacije na konferenci.

Rok za prijavo povzetka posterja je 3. maj 2023, o izboru pa boste obveščeni do 30. maja 2023.

Navodila za izdelavo posterjev vam bomo poslali hkrati z obvestilom o izboru.

 

 

Dostopnost