Podprimo otroke in družine, ki trpijo zaradi vojne v Ukrajini!

Vojna v Ukrajini je na stotine tisoč otrok in družin prisilila, da so zapustili svoje domove. Tisti, ki ostanejo, se soočajo z velikim strahom, negotovostjo in zmedo. Vsi doživljajo ogromne travme in iz raziskav je znano, da ima toksični stres uničujoče učinke na razvoj majhnih otrok.

Od prvega dne vojne se je mednarodna organizacija ISSA mobilizirala za odziv na to grozljivo krizo, za podporo majhnim otrokom in njihovim družinam – tako v Ukrajini kot v državah, ki sprejemajo begunce. ISSA je redno v stiku s članskimi organizacijami v Ukrajini, ki še naprej delujejo v imenu majhnih otrok, tudi v življenjsko nevarnih okoliščinah. ISSA skupaj s širšim članstvom in partnerji nudi nujno pomoč majhnim otrokom v romskih skupnostih v regiji v Zahodni Ukrajini. Aktivno podpira in povezuje člane in partnerje v sosednjih državah, kamor beži na stotine tisoč beguncev.

Toplo vabimo, da z vašo donacijo podprete članske organizacije ISSA, ki si prizadevajo za ublažitev posledic te grozljive in uničujoče vojne. Hvala.

Dostopnost