Odprte prijave povzetkov na 8. znanstveno konferenco Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju

Vabimo vas k prijavi povzetkov na 8. znanstveno konferenco Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju: Izobraževanje učiteljic in učiteljev za raziskovalno učenje in poučevanje.


Tudi letos Pedagoški inštitut (PI), Slovensko društvo raziskovalcev na področju edukacije (SLODRE), Center Republike Slovenije za mobilnosti in evropske programe izobraževanja in usposabljanja (CMEPIUS) ter Pedagoška fakulteta Univerze v Kopru organizirajo 8. znanstveno konferenco »Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju: Izobraževanje učiteljic in učiteljev za raziskovalno učenje in poučevanje«.

Konferenca bo potekala dva dni, in sicer v sredo, 20. 9., in četrtek, 21. 9. 2023, v prostorih Pedagoške fakultete Univerze v Kopru (Cankarjeva 5, 6000 Koper).

Na konferenco lahko prijavite: strokovni prispevek, znanstveni prispevek, panelno razpravo, če ste študent_ka na doktorskem študiju, pa lahko prijavite predstavitev svoje doktorske naloge v delu v obliki posterjev. Kotizacija za udeležbo na konferenci, ki vključuje kosilo, kavo in prigrizke med odmori ter knjižico povzetkov, znaša:

  • 50 EUR za enodnevno udeležbo (cena s popustom za študente, upokojence in brezposelne je 40 EUR) in
  • 80 EUR za dvodnevno udeležbo (cena s popustom za študente, upokojence in brezposelne je 60 EUR).

 

Rok za prijavo oz. oddajo povzetka prispevka je 3. maj 2023.

Več informacij najdete na spletni strani konference: https://www.pei.si/konferenca-2023/

Vljudno vabljeni k prijavi!
Dostopnost