Vabilo na predstavitvena srečanja Mreže

V šolskem letu 2020/2021 praznujemo 25. obletnico uvajanja metodologije Korak za korakom in 20. obletnico Mreže za spreminjanje kakovosti Korak za korakom. V počastitev obeh jubilejev se bodo do konca šolskega leta odvijali različni dogodki.

Ker želimo metodologijo Korak za korakom predstaviti čim širši skupini vrtcev in osnovnih šol, vabimo vse tiste, ki nas še ne poznate, da se nam pridružite na predstavitvenih srečanjih, kjer lahko natančneje spoznate, kakšne so prednosti vključenosti v Mrežo za spreminjanje kakovosti Korak za korakom (v nadaljevanju Mreža) in kaj s članstvom pridobite za svojo pedagoško prakso.

Tekom srečanja vam bomo zaposleni v Centru za kakovost v vzgoji in izobraževanju Korak za korakom (Pedagoški inštitut) predstavili delovanje Mreže in aktivnosti v njej. Predstavniki vrtca oziroma šole pa vam bodo predstavili, kako delovanje Mreže poteka v praksi in kako je vključenost v Mrežo spremenila njihovo prakso in dvignila kakovost vzgojno-izobraževalnega procesa. Na dogodku bomo na voljo tudi za dodatna vprašanja.

Srečanje je tako namenjeno vsem zainteresiranim, ki si želite izboljšati oziroma prevetriti svojo pedagoško prakso in razmišljate o vključitvi v Mrežo. Na srečanje sta vabljeni tako strokovni kot vodstveni delavci v vrtcu in osnovni šoli.

Vse zainteresirane predstavnike s strani vrtcev vabimo v Vrtec Bled, in sicer v ponedeljek, 19. aprila 2021. 

Vse zainteresirane predstavnike s strani osnovnih šol pa vabimo v OŠ Tončke Čeč (Trbovlje), in sicer v sredo, 21. aprila 2021. 

Obe srečanji bosta potekali na spletni platformi Zoom, s pričetkom ob 13.00 in s predvidenim zaključkom ob 15.00.

Na srečanje se prijavite preko obrazca najkasneje do ponedeljka, 12. aprila.

V tednu po 12. aprilu, lahko tudi pričakujete povezavo do Zoom srečanja na vaš e-naslov.

Več informacij pred samim srečanjem lahko pridobite na naši spletni strani (www.korakzakorakom.si) ali pa nas kontaktirate na e-naslov: korakzakorakom@pei.si.

Dostopnost