Vabilo k prijavi povzetka na 9. znanstveno konferenco Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju

Tudi v letu 2024 Pedagoški inštitut (PI), Slovensko društvo raziskovalcev na področju edukacije (SLODRE), Center Republike Slovenije za mobilnosti in evropske programe izobraževanja in usposabljanja (CMEPIUS) ter Oddelek za pedagogiko in andragogiko Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani organizirajo 9. znanstveno konferenco z naslovom »Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju: Umetna inteligenca v vzgoji in izobraževanju«.

Konferenca bo potekala dva dni, in sicer v sredo, 25. 9., in četrtek, 26. 9. 2024, v prostorih Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani (Aškerčeva 2, Ljubljana).


Tokrat bo osrednja tematika konference namenjena razmislekom o vplivih vse bolj razvitih in uveljavljenih sistemov umetne inteligence na raziskovanje v vzgoji in izobraževanju, pri čemer pa ostaja odprta tudi za druge pristope in usmeritve.

Na konferenci bosta kot vabljena predavatelja sodelovala Lidija Kralj (European Digital Education Hub) ter dr. Colin de la Higuera (Univerza v Nantesu, Francija).

Na konferenco lahko prijavite:

  • strokovni prispevek,
  • znanstveni prispevek,
  • panelno razpravo,
  • če ste študent_ka na doktorskem študiju, pa lahko prijavite predstavitev svoje doktorske naloge v delu v obliki posterjev.

 

Kotizacija za udeležbo na konferenci, ki vključuje kosilo, kavo in prigrizke med odmori ter knjižico povzetkov, znaša:

  • 50 EUR za enodnevno udeležbo (cena s popustom za študente, upokojence in brezposelne je 40 EUR) in
  • 80 EUR za dvodnevno udeležbo (cena s popustom za študente, upokojence in brezposelne je 60 EUR).

 

Več informacij o konferenci in prijavi povzetka najdete na spletni strani konference: https://www.pei.si/konferenca-2024/

Vljudno vabljeni k prijavi!

Dostopnost