Vabilo k reševanju vprašalnika o spremljanju vašega počutja in soočanja s pandemijo COVID-19

Kako biti v stiku s sabo, kako uravnati svoje občutke, čustva, misli in kako lahko s hkratno pozornostjo nase, na drugega in na družbo kot celoto vplivamo za svoje boljše počutje in boljše počutje vseh okoli nas, smo v zadnjih treh letih raziskovali v okviru projekta ROKA v ROKI. V pomoč so nam bile nekatere preizkušene in z raziskavami podprte vaje. Toplo vabljeni, da jih poskusite v času pandemije, ki pred nas postavlja izziv tudi na ravni uravnavanja notranjih stanj. Vaje so lahko eno izmed orodij, so primerne za vse starosti in so dostopne na tej povezavi: www.youtube.com/channel/UCI1UMML-38I_0s4jmErK0bg/videos. Opise vaj pa lahko najdete na: https://drive.google.com/file/d/1ZcrB-iN8TP6Ad81k5HICSvTnCjSBMZJC/view

Z vajami želimo pripomoči k izboljšanju vašega počutja v času pandemije COVID-19. Zanima nas, ali redno ali občasno izvajanje vaj na vas kakorkoli vpliva. Vsak vaš odgovor nam je zelo pomemben in nam bo v pomoč pri natančni oceni vaj ter njihovi nadgradnji in uporabi v bodoče.

K izpolnjevanju vprašalnika o spremljanju vašega počutja in soočanja s pandemijo COVID-19, ki je dostopen na https://www.1ka.si/a/269968, ste vabljeni vsi, ki:

  • ste pripravljeni preizkusiti zbrane vaje,
  • podobne vaje že uporabljate, vendar si želite preizkusiti nove vaje in
  • vas vaje ne zanimajo in jih ne boste uporabljali, vendar bi bili pripravljeni rešiti vprašalnik.

 

Da bomo lahko raziskali, ali so vaje učinkovite tudi v spletni obliki vas prosimo, da pred (in med) izvedbo vaj odgovorite na kratek vprašalnik (10 minut) in nam s tem pomagate vaje nadgraditi. Do vaj lahko dostopate in jih uporabljate tudi brez reševanja vprašalnika. Vam bomo pa za vaše odgovore zelo hvaležni.

Ana Kozina, Maša Vidmar, Manja Veldin, Tina Pivec in Igor Peras
Center za evalvacijske študije, Pedagoški inštitut

Dostopnost