Vabilo na zaključni dogodek projekta ROKA v ROKI

Učinki programa ROKA v ROKI:

Ali lahko v Sloveniji podpremo socialne in čustvene kompetence ter prepoznavanje različnosti pri učiteljicah in učiteljih


Kdaj: četrtek, 15. februar 2024, s pričetkom ob 9.00

Kje: Hotel Slon, Slovenska cesta 34, Ljubljana

Prijava: https://1ka.arnes.si/a/d4158b9b


Na dogodku bomo prvič predstavljeni rezultati triletnega evropskega projekta ROKA v ROKI: Opolnomočenje učiteljic in učiteljev v Evropi za spoprijemanje s kariernimi izzivi preko podpore socialnim in čustvenim kompetencam ter sprejemanju različnosti in odgovorili na vprašanja:

  • Ali je sodelovanje v programu ROKA V ROKI izboljšalo spoprijemanje s stresom in zmanjšalo izgorelost učiteljic in učiteljev?
  • Ali je sodelovanje v programu ROKA V ROKI izboljšalo sodelovanje učiteljic in učiteljev?
  • Ali je sodelovanje v programu ROKA V ROKI izboljšalo prepoznavanje raznolikosti in inkluzivno naravnanost učiteljic in učiteljev?
  • Ali (in kako) lahko program ROKA v ROKI prenesemo na raven sistema in prakse?

 

Dogodek bo z uvodnim predavanjem otvorila dr. Lisa E. Kim, uveljavljena strokovnjakinja na področju predavateljica na področju spremljanja učinkovitosti in dobrobiti učiteljic in učiteljev v Evropi in predavateljica na Univerzi v Yorku (Velika Britanija), zaključil pa se bo s praktičnim prikazom izbranih aktivnosti programa ROKA v ROKI.

Program dogodka je dostopen TULE.

Udeležba na dogodku je brezplačna. Število mest je omejeno. Prijava je možna do zapolnitve prostih mest oz. do ponedeljka, 12. februarja 2024.

Dostopnost